Location:

parodontax hammastahnat ikenille ja hampaille
$imgAlt

PARODONTAX-ERIKOISHAMMASTAHNA

Tutustu alla olevaan valikoimaan

PARODONTAX-ERIKOISHAMMASTAHNA

Terveet ikenet eivät vuoda verta, joten jos näet verta hampaiden harjauksen tai lankauksen yhteydessä, se voi olla merkki iensairaudesta. Hoitamattomana ongelma voi pahentua ja johtaa pahanhajuiseen hengitykseen, ienten punoitukseen ja turvotukseen, vetäytyneisiin ikeniin ja lopulta jopa hammaskatoon.

Siksi on tärkeää ryhtyä toimiin ienverenvuodon hoitamiseksi.

Koska parodontax-hammastahna poistaa bakteerikasvuston ienrajasta fyysisesti, se auttaa tiivistämään ienten ja hampaiden välit, mikä tekee siitä 4x tehokkaamman kuin tavallinen hammastahna verta vuotavien ienten pääasiallisen syyn poistamisessa.* Kahdesti päivässä käytettynä sen on kliinisesti osoitettu tukevan ienten verenvuoden pysäyttämistä ja ehkäisemistä.

parodontax-hammastahna sisältää 1400 ppm (Extra Fresh) tai 1450 ppm (Ultra Clean) fluoridia, joka vahvistaa hampaita sekä natriumbikarbonaattia. Päivittäin käytettynä se auttaa pitämään ikenesi terveinä, hampaasi vahvoina ja hengityksesi raikkaana.

parodontax-hammastahnasta on kaksi versiota - Ultra Clean ja Extra Fresh.

* Ammattilaisen suorittaman hampaiden puhdistuksen jälkeen ja kahdesti päivässä käytettynä.

parodontax Ultra Clean hammastahna vuotaville ikenille ja ientulehduksen kotihoitoon

parodontax Ultra clean

Auttaa lopettamaan ja estämään ikenien verenvuodon poistamalla hampaisiin kertynyttä bakteeriplakkia.**

  • OSTA VERKOSTA
parodontax Extra Fresh hammastahna

parodontax Extra Fresh

parodontax Extra Fresh auttaa pysäyttämään ja ehkäisemään ienten verenvuodon kahdesti päivässä käytettynä samalla kun se saa suusi pysymään raikkaan ja puhtaan tuntuisena tuntien ajan.

  • OSTA VERKOSTA

Klikkaamalla linkkiä yllä siirryt ulkoiselle verkkosivustolle, joka on meistä riippumaton emmekä hallinnoi sitä. GSK ei vastaa verkkosivuston sisällöstä. Jos et halua lähteä tältä sivustolla, älä klikkaa linkkejä yllä.

Käyttöohjeet:

Harjaa hampaat kahdesti, korkeintaan kolmesti päivässä. Niele mahdollisimman vähän ja sylje pois. Jos ärsytystä ilmenee, lopeta tuotteen käyttö. Ei alle 12-vuotiaille lapsille.

** Kahdesti päivässä käytettynä.