parodontax Ultra Clean hammastahna ja tehokas Corsodyl liuos tulehduksien hoitamiseen
$imgAlt

Tietoa parodontaxista

Tietoja Parodontax-hammastahnasta

parodontaxin valmistajat ovat luotettuja ienterveyden asiantuntijoita yli 30 maassa ympäri maailman. Miksi? Koska parodontax auttaa pysäyttämään ja estämään ienverenvuodon kahdesti päivässä käytettynä.

Verta vuotavat ikenet voivat olla varhainen merkki iensairaudesta, ja parodontax-hammastahnat on suunniteltu pitämään ikenet terveinä, hampaat vahvoina ja hengitys raikkaana.

parodontax Ultra Clean hammastahna ja tehokas Corsodyl liuos suuontelon tulehduksiin

Taustamme

parodontaxilla on pitkä historia ienterveyden turvaamisessa. parodontax-hammastahnan kehitti saksalainen hammaslääkäri, tri Focke, vuonna 1937. Alkuperäinen koostumus, jonka ylivoimaiset puhdistusominaisuudet pohjautuvat natriumbikarbonaattiin, muodostaa yhä parodontax-hammastahnan perustan.

Parodontiitin aiheuttajia

Tieteemme

Ienterveyden alan johtavina toimijoina suoritamme jatkuvasti kliinistä tutkimusta, jolla syvennämme tietämystämme ja ymmärrystämme siitä, mikä pitää ikenet terveinä ja miten iensairautta voidaan torjua. Viime vuosien aikana meillä on ollut käynnissä kliininen ohjelma, joka auttaa meitä testaamaan, parantamaan ja kehittämään parodontax-hammastahnoja. Tiede on kaikessa työssämme keskeinen asia, joka auttaa meitä kehittämään tehokkaimmat tuotteet ienten ja hampaiden terveinä pitämiseen.

KUINKA PARODONTAX-ERIKOISHAMMASTAHNA TOIMII

parodontax-hammastahna on kehitetty ienten verenvuodon torjumiseen. Se sisältää runsaasti erittäin hienoa natriumbikarbonaattia, joka torjuu bakteeriplakkia. Tahmea plakkibakteerikalvo voi ärsyttää ikeniä ja saada ne vuotamaan. Sen on osoitettu kahdesti päivässä harjauksen yhteydessä käytettynä vähentävän merkittävästi plakkia* ja ienverenvuotoa, mikä auttaa pysäyttämään ja estämään iensairauden etenemisen.

* verrattuna tavalliseen hammastahnaan

parodontax Extra Fresh hammastahna
Spit with blood in a sink drain